PFAFF Select 4.2

Terug naar naaimachines

PFAFF Select 4.2

Mechanische naaimachine met IDT

 

Alles blijft op zijn plaats. Dunne en zijdeachtige stoffen rimpelen niet; strepen en ruiten sluiten perfect op elkaar aan; ronde naden zijn gemakkelijk te maken zonder veel te hoeven spelden.

Het originele IDT™ systeem is fantastisch in het grijpen en transporteren van vrij kleine stukjes stof voor een maximale precisie en professionele resultaten. Uw PFAFF® Select 4.2 naaimachine gaat zonder moeite van een enkele laag over naar meerdere lagen en naait zelfs zonder aarzelen over dikke naden heen.

Perfect STOFTRANSPORT. Naast al het gemak van de Select 3.2 , heeft de Select 4.2 een aantal indrukwekkende extra’s.

U kunt kiezen uit 40 verschillende steken, inclusief een grote variëteit aan sier-steken, voor perfecte resultaten met iedere stof.

Nooit meer zoeken naar het oog van de naald met de ingebouwde draadinsteker. Profiteer ook van het originele IDTTM systeem voor een gegarandeerd gelijktijdig stoftransport van onder én van boven.

En er zijn nog veel meer mogelijkheden en accessoires die uw naaiplezier vergroten, zoals de stopvoet, de rolzoomvoet en de siersteekvoet.

Vergelijk de mogelijkheden en de stekentabel van de drie modellen om te kijken welke het beste bij u past! Uw PFAFF® deal.

€ 979,00
+ In winkelwagen