SINGER Talent 3321

Terug naar naaimachines

SINGER Talent 3321

Mechanische naaimachine

Met de Singer Talent 3321 kunt u op een eenvoudige manier het naaien onder de knie krijgen. Deze gebruiksvriendelijke naaimachine is voorzien van een automatische draadinsteker en een eenvoudig inrijgsysteem, waardoor hij in een handomdraai klaar is voor gebruik. De naaimachine beschikt over 21 steken, waarbij u kunt kiezen uit nuttige steken, rekbare steken en decoratieve siersteken. 

Verstelbare steeklengte en -breedte

De Talent 3321 is eenvoudig te bedienen. Met de grote draaiknop stelt u de gewenste steek in, waarna u met de andere knop de juiste steeklengte kunt instellen. Ook de steekbreedte is handmatig in te stellen met de draaiknop boven op de machine. Met deze naaimachine maakt u een knoopsgat eenvoudig in vier stappen. 

Vrije arm

Op geen enkele naaimachine mag natuurlijk de vrije arm ontbreken en dat geldt ook voor deze beginners-naaimachine. Deze Singer naaimachine is dan ook voorzien van de vrije arm, waarmee u het naaioppervlak kunt versmallen. Dat is ideaal voor het naaien van mouwen en het omzomen van broekspijpen. 

Automatische naaivoetdruk

Deze naaimachine beschikt over een automatische controle van de naaivoetdruk. Dat betekent dat u alle soorten stof, van dunne zijde tot stevig canvas, comfortabel kunt verwerken zonder dat u de naaivoetdruk zelf hoeft te verstellen. Verder kan de naaivoet met deze machine extra ver naar boven gehaald worden, zodat ook meerdere lagen stof er onderdoor passen

€ 199,00
+ In winkelwagen